Algemene voorwaarden check 195,-

Algemene voorwaarden check, houdt in dat een ondernemingsrecht advocaat jouw algemene voorwaarden beoordeelt en controleert. De advocaat checkt de risico’s die je loopt met je huidige algemene voorwaarden. Je ontvangt na de algemene voorwaarden check een rapport met een advies over de vereiste aanpassingen. De advocaat bespreekt dit uitgebreid met jou.

Algemene voorwaarden check:

Betaal 195,- excl. BTW geen verrassingen achteraf;

  • Face-to-face bespreking;
  • Binnen een half uur contact met een ondernemingsrecht advocaat;
  • Een gespecialiseerde advocaat geeft met behulp van track changes aan welke onderdelen gezien jouw business aanvulling of aanpassing nodig hebben.
  • Inzicht in de risico’s die je momenteel loopt;
  • Indien je toch wilt dat jouw advocaat de voorwaarden opstelt, wordt het bedrag voor de check van de algemene voorwaarden in mindering gebracht op je factuur.

Voor wie bedoelt:

Voor CEO’s, CFO’s, legal counsels, Startups en MKB.

Direct aanvragen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,1Reviews Gooische Advocaten
Ik heb super goede ervaringen met de advocaten betrokken bij Gooischeadvocaten.nl. Zeer vriendelijk en een goed luisterend oor met altijd een goed advies en oplossingen! Mijn advocaat reageerde altijd supersnel en tot nu toe heeft ze alle zaken gewonnen. Dus een ECHTE aanrader voor al uw zaken!!
Gooische Advocaten heeft mij kundig en snel geholpen een probleem op te lossen. Steeds weer had ik de indruk dat zij hun huiswerk goed hadden gedaan en het vak beheersen. Daarnaast, en dat is misschien wel het belangrijkste, hebben zij mij voortdurend ook de indruk gegeven dat ik hun kon vertrouwen. Hoewel ik hun zonder verdere aanbeveling benaderde, wil ik hun nu graag aanbevelen onder het motto: snel, kundig en vooral betrouwbaar.
Van het begin af aan ben ik meer dan tevreden over Gooische Advocaten. Ik zat met heel veel vragen en kreeg hier steeds heel snel een duidelijk antwoord op. Tijdens de rechtszaak heeft de advocaat mij heel deskundig bijgestaan en mij al die tijd zeer goed op de hoogte gehouden. Momenteel loopt de rechtszaak nog en hebben we hem al gedeeltelijk gewonnen. Hoe de definitieve uitspraak ook mag uitpakken, mocht ik nog eens juridisch advies of bijstand nodig hebben zal ik zonder twijfel weer teruggaan naar Gooische Advocaten en zal dit zeker bij anderen aanraden.