Doorstart bedrijf

Zodra je te maken krijgt met een doorstart waar werknemers bij betrokken zijn, dien je je te houden aan diverse regels. Het is raadzaam te sparren met een arbeidsrecht advocaat die alles weet van het maken van een doorstart en de rechten van werknemers.

De arbeidsrecht advocaat vertelt je precies waar je rekening mee moet houden en hoe wij jou kunnen helpen.

Voor wie is het bedoeld?

Voor CEO’s, Start-ups, MKB, HR-managers van bedrijven.

Beoordelen van jou zaak

Je wilt weten of je jouw werknemer kunt ontslaan bij een doorstart of ze verplicht moet overnemen in het opvolgend bedrijf. Je wilt weten of het handig is te reorganiseren en wat de juridische mogelijkheden zijn.
Nadat een arbeidsrecht advocaat jouw stukken heeft beoordeelt, krijg je direct advies over jouw opties en weet je welke stappen je moet zetten.

Wat zit erin:

  • Betaal € 500,- excl. BTW
  • Vaste prijs: geen verrassing achteraf.
  • Binnen 24 u contact met een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat.
  • Win advies in bij een ervaren advocaat arbeidsrecht en ondernemingsrecht, die alles weet van het maken van een doorstart, opvolgend werkgeverschap en overgang van onderneming. Zo weet je direct hoe je moet handelen.

Voor CEO’s, Start-ups, MKB, HR-managers van bedrijven.

Een adviesgesprek (telefonisch of face-to-face) met een arbeidsrecht advocaat die alles weet van een doorstart en overgang van onderneming, waarin je jouw vragen kan voorleggen.

De stukken worden uitgebreid bestudeerd. Na het adviesgesprek weet je welke stappen je moet zetten.

Indien je wilt dat de advocaat na het advies aanvullende werkzaamheden verricht, kunnen jullie daar aparte afspraken over maken.

Neem contact op