Kosten

Uurtarief:

Het uurtarief van al onze advocaten is €195,- exclusief btw.
Wij rekenen verder geen kantoorkosten of andere opslagen.

Vaste Prijzen:

Voor diverse zaken kunnen we een vaste prijs aanbieden. Je betaalt dan in een keer een vast bedrag, zonder verrassingen.

Abonnement:

Voor onze klanten die ons geregeld nodig hebben, werken we met juridische abonnementen.
Wij verrichten dan alle overeengekomen werkzaamheden tegen een vast maandbedrag. Dat bedrag factureren wij vooraf.
De hoogte van het maandbedrag en de omvang van de werkzaamheden bepalen wij uiteraard samen met jou. Wat de exacte hoogte van het bedrag is hangt af van jouw wensen en de toegevoegde waarde die wij aan jou leveren.
Voor al onze abonnementen geldt dat ze een minimale looptijd van drie maanden kennen waarna ze iedere maand opzegbaar zijn.

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,1Reviews Gooische Advocaten
Ik heb super goede ervaringen met de advocaten betrokken bij Gooischeadvocaten.nl. Zeer vriendelijk en een goed luisterend oor met altijd een goed advies en oplossingen! Mijn advocaat reageerde altijd supersnel en tot nu toe heeft ze alle zaken gewonnen. Dus een ECHTE aanrader voor al uw zaken!!
Gooische Advocaten heeft mij kundig en snel geholpen een probleem op te lossen. Steeds weer had ik de indruk dat zij hun huiswerk goed hadden gedaan en het vak beheersen. Daarnaast, en dat is misschien wel het belangrijkste, hebben zij mij voortdurend ook de indruk gegeven dat ik hun kon vertrouwen. Hoewel ik hun zonder verdere aanbeveling benaderde, wil ik hun nu graag aanbevelen onder het motto: snel, kundig en vooral betrouwbaar.
Van het begin af aan ben ik meer dan tevreden over Gooische Advocaten. Ik zat met heel veel vragen en kreeg hier steeds heel snel een duidelijk antwoord op. Tijdens de rechtszaak heeft de advocaat mij heel deskundig bijgestaan en mij al die tijd zeer goed op de hoogte gehouden. Momenteel loopt de rechtszaak nog en hebben we hem al gedeeltelijk gewonnen. Hoe de definitieve uitspraak ook mag uitpakken, mocht ik nog eens juridisch advies of bijstand nodig hebben zal ik zonder twijfel weer teruggaan naar Gooische Advocaten en zal dit zeker bij anderen aanraden.