Onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Bij arbeidszaken en ontslagsituaties wordt vaak onderhandelt, om zonder juridische procedures uit elkaar te gaan. Een ervaren arbeidsrecht advocaat doet er alles aan om voor jou het beste resultaat te behalen.
Samen bepalen we de strategie en nemen contact op met de tegenpartij. Dat kan telefonisch, via e-mail of face-to-face. Wij nemen je zaak uit handen en daarmee ook je zorgen, dit leidt tot een uitstekend resultaat.

  • Face-to-face bespreking;
  • Beoordelen van de stukken en dossier;
  • Binnen een half uur contact met een arbeidsrecht advocaat;
  • Direct antwoord op al je juridische vragen;
  • Arbeidsrecht advocaat onderhandelt met werkgever of werknemer;
  • Strategie wordt bepaald;
  • Correspondentie wordt overgenomen namens werkgever of werknemer;
  • We leggen het resultaat vast in een vaststellingsovereenkomst.

Na de bespreking en beoordeling van het personeelsdossier, bepaal je samen met je arbeidsrecht advocaat de strategie en de insteek. De arbeidsrecht advocaat neemt de correspondentie over en neemt contact op met werkgever of werknemer. De gemaakte afspraken leggen we vast in een vaststellingsovereenkomst.

Voor wie bedoelt:

Voor particulieren, werknemers, statutair bestuurders, werkgever, CEO’s, CFO’s, legal counsels, HR-managers, Startups en MKB.

Direct aanvragen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,1Reviews Gooische Advocaten
Ik heb super goede ervaringen met de advocaten betrokken bij Gooischeadvocaten.nl. Zeer vriendelijk en een goed luisterend oor met altijd een goed advies en oplossingen! Mijn advocaat reageerde altijd supersnel en tot nu toe heeft ze alle zaken gewonnen. Dus een ECHTE aanrader voor al uw zaken!!
Gooische Advocaten heeft mij kundig en snel geholpen een probleem op te lossen. Steeds weer had ik de indruk dat zij hun huiswerk goed hadden gedaan en het vak beheersen. Daarnaast, en dat is misschien wel het belangrijkste, hebben zij mij voortdurend ook de indruk gegeven dat ik hun kon vertrouwen. Hoewel ik hun zonder verdere aanbeveling benaderde, wil ik hun nu graag aanbevelen onder het motto: snel, kundig en vooral betrouwbaar.
Van het begin af aan ben ik meer dan tevreden over Gooische Advocaten. Ik zat met heel veel vragen en kreeg hier steeds heel snel een duidelijk antwoord op. Tijdens de rechtszaak heeft de advocaat mij heel deskundig bijgestaan en mij al die tijd zeer goed op de hoogte gehouden. Momenteel loopt de rechtszaak nog en hebben we hem al gedeeltelijk gewonnen. Hoe de definitieve uitspraak ook mag uitpakken, mocht ik nog eens juridisch advies of bijstand nodig hebben zal ik zonder twijfel weer teruggaan naar Gooische Advocaten en zal dit zeker bij anderen aanraden.