Over ons

Gooische Advocaten zijn gespecialiseerde samenwerkende advocaten in ’t Gooi met een unieke kijk op het vak. Iedere advocaat die aangesloten is bij Gooischeadvocaten.nl heeft een eigen specialisme. Je wilt immers snel еn vakkundig geholpen worden door een advocaat met kennis van zaken. De specialistische advocaten zijn professionals in onder andere huurrecht woon en bedrijfsruimte, arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ondernemingsrecht, incassorecht, insolventierecht, intellectueel eigendomsrecht en contractenrecht.

Gooische Advocaten is werkzaam in Huizen, Hilversum, Soest, Zeist, Blaricum, Bussum, Laren, Naarden, Eemnes, Loosdrecht, Kortenhoef, Almere en Baarn. Hiermee sluiten wij aan bij de vraag vanuit de markt om juridische bijstand en advies dichtbij uw huis of onderneming te hebben.

Gooische advocaten adviseren, ondersteunen, bieden proactieve hulp еn zijn je klankbord waarmee je kunt sparren over elke juridische uitdaging, vraag of acuut probleem. Of het nu huurgeschillen, arbeidsconflicten, personeelsdossiers, geldvorderingen of andere juridische conflicten zijn, bij Gooische advocaten vind je altijd de juiste advocaat voor jouw vraag. Wij helpen startups bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden, alsmede het beschermen van een naam, idee of uniek concept.

+
Elise van Es

Elise van Es

Advocaat

Advocatenkantoor Legalitas

+
Mirjam Koppe

Mirjam Koppe

Advocaat

Neem nu contact op

Gooische Advocaten

035 205 0580
E info@gooischeadvocaten.nl

Bezoekadres

Laapersveld 75
1213 BV Hilversum

Ons kantoor is uitstekend bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. U kunt uw auto zonder problemen op ons parkeerterrein parkeren.

Gooische Advocaten hebben een breed pallet van diensten en zijn er voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar betrokken gespecialiseerde advocaten met creatieve, adequate oplossingen еn heldere, betaalbare tarieven. Bij Gooische Advocaten weet je waar je aan toe bent.

De aangesloten advocaten gaan voor de hoogste kwaliteit en maximale haalbaarheid van een zaak. Zij zijn toegankelijk, communiceren snel en zijn uiterst betrokken. Wij staan naast onze cliënt, als klankbord en sparringpartner.

Wij staan veel ondernemingen uit diverse branches bij in diverse juridische procedures. Onze klanten hebben behoefte aan een betrouwbare juridische partner die klaar staat om snel te handelen en te sparren op momenten dat het echt nodig is.
Gooische Advocaten is gevestigd in Hilversum.